4% Cashback

Vil du også ha 4% cashback på alt du køber i almindelige butikker..??

Med et Mastercard du kun kan få igennem Dubli.com vil du altid kunne handle til den skarpeste pris. Mad, brændstof, tøj, rejser, ja lige hvad du vil. Bare du betaler med kortet, så får du de 4% tilbage ind på kortet, hvis det er det du vil. Både i deres portal med ca 21.000 on-line butikker, der du i forvejen får forskellige superskarpe rabatter og tilbud. Og på alt andet der bliver betalt med kortet.

I alle butikker uden begrænsning.

Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=vMBCF5asZEA&feature=youtu.be

Det eneste du skal gøre er at blive VIP-medlem hos Dubli.com gennem at signe up via dette link: http://dubli.com/2120233 ( du kan starte gratis hvis du vil, og opgradere senere når du har tjekket det ud )

Du betaler kun 49$ for 1 års VIP medlemskab. ( det bliver hurtig tjent ind )

Har du brug for hjælp eller mere info inden, skal du bare kontakte mig, så hjælper jeg dig gerne i gang. Du kan også melde dig til en af de infoaftener jeg arrangerer. Så hold øje med Livsnydershoppen.dk på Facebook, eller gi siden et like. Så er du altid opdateret. 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *