Får du virkningen af dine tilskud???

Denne artikel fra Naturlig beskriver fint hvorfor det er vigtig med vitaminer og mineraler du kan optage i din krop og ind i dine celler. Pulver og kapsler med pulver er bedre end piller. Men endnu bedre er geler med de aktive stoffer. Man begynder at optage de aktive stoffer allerede i slimhinderne i munden. Og i princip kunde man smøre gelerne direkte på huden, da huden er menneskets største organ. Men det bliver nok lidt klistret. smile-humørikon Optagelsen er på 96-98% i gelerne sammenlignet med 5 -19% for piller. Det er også afgørende om det er mineralske eller organiske produkter. Og vi mennesker spiser jo ikke jord og sten. Vi er plantespisere, eller spiser dyr der har spist planter. Mineraler gir vi til planterne som kan optage dem. Det har vi meget svært ved. Tak Berry.En for gelerne. http://www.naturli.dk/…/naar-dine-tilskud-frem-til-virkning/

READ MORE : http://www.naturli.dk/artikel/naar-dine-tilskud-frem-til-virkning/

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *